top of page

Pár szó rólam

DSC06743fb.jpg

.A szerencse különös együttállásainak köszönhetően lettem fotós, rám nem igaz, hogy világ életemben erről álmodoztam... :)) Ez az egyik legjobb, ami történhetett velem..

 Végtelen mennyiségű időt tudok a tanulásomra szánni, hogy még jobb lehessek, mindig őszinte és egyre szebb anyagot adhassak ki a kezeim közül.

 

Tudom, milyen az, amikor valaki először kissé kényelmetlenül érzi magát a fényképezőgép előtt, hiszen én is a másik oldalon vagyok igazán jó. :) 

Nem mindannyian születtünk modellnek de egy jó sorozathoz nem is kell annak lennünk, amik nem vagyunk.

 

A "pózoltatós" képek helyett az igazi pillanatokban és érzésekben hiszek. Azt gondolom, az én feladatom, hogy olyan hangulatba hozzalak Titeket, hogy az igazi arcotokat láttathassam a képeimen. Ezért ha látom, hogy izgultok vagy kis motivációra van szükségetek, előveszek egyet a számtalan trükköm közül, amivel ráébresztelek, a fotózás egy szuper vicces program is lehet.. :D

​Nincs olyan ember, akiről ne lehetne jó sorozatot készíteni!

 

Maximalizmusom nemcsak a munkámra, hanem a munkaeszközeimre is kiterjed! A legújabb milc technológiát használom, amivel még kedvezőtlen fényviszonyok között is fantasztikus képeket tudok készíteni a hagyományos tükörreflexes gépekkel ellentétben. Valamint a templomban vagy a szertartás alatt nem fog zavarni Titeket a fényképezőgép kattogása, ugyanis néma módban is tudom használni. :) 

Mivel szinte észrevétlenül tudok így dolgozni, számtalan pillanatot el tudok kapni anélkül, hogy megzavarnám az eseményeket.

Kapcsolat:

Tel: 36706994522

Email: szabotundefotografus@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram

Kattints facebook vagy instagram oldalam megtekintéséért!

Thanks for submitting!

bottom of page