top of page

Esküvői videó

Ha egy összeszokott fotós-videós csapatot szeretnél, hadd ajánljam figyelmedbe Huszti Boldizsárt, akivel már számtalan közös esküvőn dolgoztunk együtt!

Találtatok már esküvői videóst? Ha még nem, engedjétek meg hogy ajánljak egy olyan videós csapatot akikben teljes mértékben megbízom. Tudjátok, egyáltalán nem mindegy, hogy az esküvőn jelenlévő szolgáltatóitok milyen hozzáállással vannak jelen. És egyértelműen az sem, hogy milyen minőséget kaptok a pénzetekért. Hadd legyek őszinte… Az Esküvőnk Története csapatát személyesen ismerem már két éve. Több tucat esküvőn dolgoztunk együtt és egyáltalán nem véletlen hogy őket ajánlom… Véleményem szerint az Esküvőnk Története csapat, Magyarországon a legmagasabb színvonalat hozza ezekben kritériumban! Elképesztően kedvesek, de nem feltűnőek. A videózási stílusuk tökéletesen illik egy esküvőhöz… Nem a kreatív megoldásokra játszanak, hanem arra, hogy a pár szépségét, az esküvő igaz hangulatát, és a házasság kézzel fogható örömét elképesztő szakmai minőségben adják vissza. De ne nekem higgyetek, hanem a saját szemeteknek. Ide kattintva nézzétek meg magatoknak hogy milyen videókat készítenek:

https://eskuvonktortenete.hu/?utm_source=sztundefotos&fbclid=IwAR2WqICZk0ntD-2Kwliu1MvvR1VSXci1Q8g52McmjBjvX9JsfOuEwlJtHho

1667308946339.jpg
bottom of page